• Főoldal
  • Lomtalanítás
  • Lomtalanítás árak
  • Tehertaxi
  • Elérhetőségeink
  • Oldaltérkép

TEHERTAXI

 

ha szabadok vagyunk - akár azonnal indulunk -  Budapesten!

+3620 210 92 08

Hívjon, megyünk!

Az alábbi szöveget még módosítjuk!

Az idő során rengeteg fölösleges holmi halmozódhat fel otthonunkban. Akár néhány bútor legyen útban vagy a régi elhasznált könyvek, ruhák okozzanak gondot, beleértve bármilyen lomot, a tehertaxi szolgáltatásoknak köszönhetően könnyedén megoldhatja a problémát!

Budapesten és környékén minden nemű szállításban segíteni tudunk, így ha lenne néhány dolog, amitől szeretne megválni vagy átadni valakinek szállítással, akkor ránk számíthat! Akár részleges vagy teljes körű tehertaxi lehetőségekre legyen szükség, mi felkészülten várjuk hívását.

A tehertaxi árak megállapításához helyszíni felmérést végzünk, amelyet teljes kiürítés, de legalábbis nagyobb mértékű lomtalanítás esetén ingyenesen végzünk el. A feltüntetett árakkal kapcsolatban nem kell plusz költségekkel kalkulálnia, ha egyszer már megegyeztünk a tarifákban, hozzánk bizalommal fordulhat minden esetben!

Akár egy tétel esetén is rendelkezésre tudunk állni, illetve vidékre egyaránt vállalunk tehertaxi szolgáltatásokat, teljesen mindegy, hogy hány elemről van szó. Annyiféle helyzetben lehet szükség valakire, aki megfelelő járművel rendelkezik és házhoz tudja szállítani ezeket a dolgokat.

Szerencsére mi mindig segíteni tudunk, akár egy, akár több tételről lenne szó, valamint teljes kiürítést is végzünk a lomtalanítás kapcsán, melyhez szintén szükség lehet tehertaxira. Áraink kedvezőek, hiszen megállapításuk korrekten történik, szolgáltatásaink pedig nagyon széleskörűek!

Sürgős esetben azonnal számíthat ránk, amennyiben hívásával egy időben rendelkezésére tudunk állni, egyből igénybe veheti a tehertaxit, amit nem csak Budapesten érhet el, hanem vidékre történő szállítási igények esetén egyaránt!