• Főoldal
  • Lomtalanítás
  • Lomtalanitás árak
  • Tehertaxi
  • Elérhetőségeink
  • Oldaltérkép

Lomtalanitás

Gépjárművünk (3,5 t illetve 17 m3) bútor szállító, így

ÉPÍTÉS - BONTÁSBÓL SZÁRMAZÓ, illetve ZÖLD-HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT NEM VÁLLALJUK!

Viszont elvisszük megunt,  fa, vagy kárpítozott bútorait, felesleges holmijait, ha kell kiürítjük házát, lakását, irodáját, padlását, garázsát, pincéjét, erkélyét.

 

 
lom talanitás

20 év tapasztalattal vállaljuk lakossági és közületi ügyfelek számára a szakszerű lomtalanítást, lomelszállítást, lakáskiürítést. Ha lemaradt az évenkénti, egyszeri kerületi lomtalanításról, és szabadulni szeretne feleslegessé vált holmijaitól, bízza ránk a feladatot. 3,5 tonnás kis teherautónk akár 17 köbméter lomot is képes elszállítani.

Biztosan számtalanszor előfordult már Önnel is, hogy nem tudta a megunt holmikat hová rakni. Ezeket a kacatokat, lomokat mi elszállítjuk és a lomtalanítás során, biztonságos lerakóhelyen helyezzük el.

Az évek során felhalmozódott használaton kívüli tárgyak gyűjtögetése egy idő után már csak teher lesz, így érdemes akár évente többször átválogatni a feleslegessé vált tárgyakat. Az egyes élethelyzetek is kényszeríthetik Önt az év közbeni megrendelésére, hiszen egy sajnálatos haláleset, költözés, felújítás miatt szükségessé válhat a szelektálás. Segítségünkkel kiürítheti lakását, garázsát, pincéjét vagy padlását. Ügyfeleink között nemcsak magánszemélyek találhatóak, hiszen közületek számára nyújtott lomtalanitás szolgáltatásunkat irodák, üzlethelyiségek tulajdonosai is igénybe veszik. Kollégáink profi módon tüntetik el bármelyik helyszínről a megunt berendezési tárgyait, elhasználódott holmikat.

Amennyiben Ön arra az elhatározásra jut, hogy megszabadul a törött bútoroktól, ócska háztartási készülékektől, válassza lomtalanitás szolgáltatásunkat. Gyorsan és megbízható módon végezzük el a munkát. Nagyobb mennyiségű lom elszállítása előtt díjmentes felmérést biztosítunk, mely során egyedi árajánlatot adunk az Ön számára. Egy teli kocsi esetén, mely 17 köbméter, vagy 1,5 tonna lom elszállítását jelenti, átlagosan 2000-2500 Ft/köbméter + ÁFA költséggel számoljon. Ezen kívül azonban további díjakkal – mint például kiszállás, kilométerpénz, stb. – nem terheljük kiadásait. Kisebb méretű lom elszállítás megrendelésekor telefonon, az Ön által felsorolt tételek alapján állapítjuk meg díjazásunkat.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy építési és bontási törmeléket, zöldhulladékot cégünk NEM szállít! Kizárólag a háztartásban, irodában, üzlethelyiségben felhalmozódott törött, elhasználódott, feleslegessé vált lomot tudjuk eltüntetni.

Amennyiben gyors és megbízható lomelszállításra van igénye, tárcsázza telefonszámunkat, vagy írjon üzenetet weboldalunkon keresztül.